Wat kunnen wij u bieden

Speciaal voor bedrijven

Voor zakelijke klanten zijn wij zeer toegankelijk, u kunt met Bolhuis Metaal Recycling alle kanten op. Wij kunnen samen met u een passende oplossing bedenken om u van uw restijzer en -metalen af te komen. Of het nu om een vast bedrijfsadres gaat of om wisselende bouwlocaties, alles is mogelijk.   Bolhuis Metaal Recycling zorgt er voor dat het op verantwoorde en milieubewuste manier wordt verwerkt. Bent u op een bouw waar uw metaalafval moet worden weggehaald? Geen probleem,  Bolhuis Metaal Recycling kan u voorzien van een container maar heeft ook een bakauto met weegschaal.

Kleinere hoeveel heden kunnen zo gelijk worden gewogen, afgevoerd en uitbetaald. Zoekt u een betrouwbare partner voor uw ijzer- of metaalafval? Dan bent u bij Bolhuis Metaal Recycling aan het juiste adres. Wilt u een passende oplossing voor uw afvalstroom of wilt u dat we bij u langs komen op uw bouwproject? Vul dan het contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Vraag meer informatie aan

Wilt u zakelijk een container plaatsen op uw bedrijf, of wilt u informatie hebben over wat Bolhuis Metaal Recycling voor u kan betekenen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Plaats

  E-mail (verplicht)

  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Toch particulier?

  Bestel dan direct een container in onze webshop.